Bemutatkozás

Vass Szilárd vagyok az Abisa Ingatlankezelő és Hasznosító Kft. tulajdonosa, kezdetben cégünk kimondottan csak társasházak képviseletére épült, de az ezzel járó komplex, összetett feladatok megoldása közben az évek alatt, kibővült először gyorsszolgálati, karbantartó majd teljes építőipari kivitelezői csoporttal, hogy ügyfeleinket teljes körűen elláthassuk az építőipar területén. Jelenleg több mint 30 társasház képviseletét látjuk el, melyek között a paneltől az újépítésűig megtalálható szinte mindent típusú, korú épület. Mellette kibővült kivitelezői csapatunkkal nem csak a kisebb, sürgős műszaki feladatokat oldunk meg, de a tavalyi évben elértük, hogy, nagyobb multi cégek, közintézmények is igénybe veszik szolgáltatásainkat, mint például a Spar, Lidl, Magyar Tudományos Akadémia, és még sorolhatnám.

Társasházaink mellett már saját tulajdonú, vagy befektetők által vásárolt ingatlanok hasznosításával is foglalkozunk, melyek lehetnek akár lakások, irodák, vagy ipari, kereskedelmi ingatlanok, és ha már ingatlan természetesen nem maradhat el az eladáshoz vagy vételhez szorosan kapcsolódó értékbecslés, energia tanúsítvány készítés sem.

 

Amennyiben bemutatkozásunk és szolgáltatásaink bármelyike elnyerte tetszését kérjen bővebb információt, ajánlatot az elérhetőségeink egyikén, vagy honlapunkon tájékozódjon rólunk és szolgáltatásainkról.

Köszönöm megtisztelő figyelmét!

Vass Szilárd Ügyvezető Igazgató

Ajánlat kérése

Név*
E-mail cím*
Telefon*
Üzenet*
captcha