Biztosítás

A 2014-es évtől függő biztosítási alkuszai lettünk a piacvezető Generali Biztosító Zrt-nek.

Oka egyszerű…..

Rengeteg problémánk volt az általunk kezelt társasházak biztosítási ügyintézésével, az elmúlt évek során több alkuszt és szinte a magyar piacon megtalálható összes biztosítót kipróbáltuk, hogy megtaláljuk a leghatékonyabb működést a biztosítási események egyszerű, gyors intézésére. Közülük választottuk ki a számunkra és társasházaink részére is legmegfelelőbb biztosítót a Generalit. Biztosítási ügyintéző kollégánkat kiképeztük, hogy nemcsak a társasházi biztosításban, de az ehhez szorosan kapcsolódó lakásbiztosításban, és a Generali széles termék kínálatában is otthonosan mozogjon és ügyfeleink részére a legjobb ajánlatot készíthesse el.

A mai naptól az általunk kezelt házakban a lakás tulajdonosoknak nem kell más biztosítási ügynökhöz, ügyintézőhöz fordulniuk, elég ha felveszik kollégánkkal a kapcsolatot és így megtalálják a számukra legmegfelelőbb biztosítást (egyéb szolgáltatást).

Miért jó ez a házaknak és a tulajdonosoknak?

Mivel mi kezeljük a házakat, mi tudjuk a legjobban, hogy a társasháznak mely részeit és tartozékait milyen díjon érdemes biztosítani. Látjuk a díjfizetés folytonosságát, a kárrendezések folyamatát, és direkt hozzáférésünk van a rendszerhez, mely nagyban megkönnyíti és meggyorsítja a néha lassú biztosítási ügyintézést. Elég a tulajdonos részéről bejelenteni a kárt felénk, a többi a mi dolgunk, ő már csak azzal szembesül, hogy a  hiba elhárult és a kár helyreállítása megtörtént.

Nem minden tulajdonos tudja, de ha társasháza rendelkezik biztosítással, és az a biztosítás ténylegesen a társasházra szabott, akkor a lakásnál elég csak az ingóságot biztosítania, még akkor is ha a lakás hitellel terhelt, mert a bankoknak, pénzintézeteknek el kell fogadniuk a hitelhez a társasház biztosítását. Ennek igazolását és a társasházi biztosításra való felvezetést is kollégánk intézi, így a tulajdonosnak ezzel sem kell foglalkoznia, sőt lakásbiztosításának díja a töredékére csökkenhet. Emellett számos egyéb érv szól új szolgáltatásunk mellett, melyről szakképzet kollégánktól bővebb tájékoztatást kaphat.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bizalommal!

 

Ajánlat kérése

Név*
E-mail cím*
Telefon*
Üzenet*
captcha